Over Vigef

De VIGEF is de belangenorganisatie van de grondstoffenleveranciers en producenten van verwerkte groenten, fruit en champignons. De Producenten van de bij de VIGEF aangesloten ondernemingen zijn goed voor meer dan 20% van de Nederlandse consumptie van groenten en fruit. Daarmee leveren deze ondernemingen een essentiële bijdrage aan een gezond en evenwichtig dieet van de Nederlandse consument.

De VIGEF en haar leden vertegenwoordigen een bedrijfstak met ruim 50 ondernemingen en bieden werkgelegenheid aan ruim 3.000 werknemers. Meer dan 50% van de omzet wordt gerealiseerd buiten Nederland.

VIGEF heeft vier centrale thema's waardoor zij de belangen van de aangesloten leden behartigt: arbeidsvoorwaardenbeleid, Europese levensmiddelenwetgeving, onderzoek en innovatie en samenwerking met de overheid op specifieke terreinen zoals bijvoorbeeld verbetering van de energie-efficiency.

Deze website geeft informatie over de groente- en fruitverwerkende industrie en biedt inzicht in actuele ontwikkelingen en thema's. Voor de leden van de VIGEF is deze website een onderdeel van de communicatie over verenigingsactiviteiten. Sommige informatie is daarom alleen voor leden toegankelijk.

Jaarverslag VIGEF 2016

Jaarverslag VIGEF 2017 - 2018

Jaarverslag VIGEF 2018 - 2019

Jaarverslag VIGEF 2019 - 2020

Jaarverslag VIGEF 2020 - 2021